szombat, április 04, 2020
Text Size

Autódekor

jumpi rightAzt szeretnéd, hogy “társad” is egyedi legyen akár csak te? Arra vágysz, hogy különlegessé tehesd motorodat, autódat? Akkor jó helyen jársz, hiszen cégünk mindezt lehetővé teszi számodra!
A magyarországi autógrafikai piacon hiány van olyan csapatokból, akik igényesen képesek kivitelezni azt, amelyre az autósok, motorosok, cégek és a motorsportot űzőknek szüksége van. Cégünk egy fiatal dekor csapattal összefogva kívánja ezt az űrt kitölteni azzal, hogy első osztályú, profi kivitelezésű dekor munkákat készítünk ügyfeleinknek.

Arra vágyunk mi is, akárcsak megrendelőink, hogy a sorozat gyártott szetteken kívül végre nagyobb teret nyerjen az egyedi autógrafika is. Célunk, hogy azok, akik hozzánk fordulnak a saját személyiségükkel ruházhassák fel autóikat, motorjaikat. Garantáljuk, hogy egy teljesen új és hihetetlenül izgalmas külsővel ajándékozzuk meg “társukat”.

Csapatunk fiatal, tettre kész grafikusokból áll, akik munkájának színvonalát tudásuk és tapasztalatuk mellet az általuk felhasznált anyagok minősége is biztosítja. A sikeres, látványos eredmény garantált, csak Önön áll él-e a lehetőséggel.

Az autódekorációhoz 3D-s fóliát használunk, melyre oldószeres nyomtatóval visszük fel az Ön által megálmodott és általunk kivitelezett grafikát. Az egyediség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és időállóságra is,melyet nyomtatott flexibilis lakkal biztosítunk, így garantálva a védelmet a külső vegyi és UV károktól. Az általunk elkészített dekorációkra 5 év garanciát is vállalunk!

Citylight, óriásplakát, padlógrafika, mágnesfólia, megállítótábla, reklám- és világítótábla, zászló, molinó és egyéb dekoráció, legyen szó bármilyen anyagról:

zászlóról, ponyváról, műanyagról, üvegről, plexiről, fémről, fáról,

mi képesek vagyunk a nyersanyagokat minőségi tartalommal felruházni.

Így válik egy nyersanyag egy arculat vagy kampány hírnökévé.


Képek a munkáinkból:

 

Reklámajándék

Magyarország egyik legnagyobb választékáért kattintson a képre!

ajandektargyak

WebShop