szombat, április 04, 2020
Text Size

Vállalkozásunk 2002 nyarán alakult, így cégünk és szakembereink mögött is több éves múlt és tapasztalat áll. Jelenlegi piaci helyzetünkről fejlődő vállalkozásként pozitív képet alakítottunk ki magunkról. Grafikai Stúdiónk mára ezen területen jó működő cégnek tudhatja magát. Partnereinkkel ez idő alatt is igen jó viszonyt sikerült kialakítani, amelyet hűen tükröz árbevételünk, valamint megrendeléseink folyamatossága.
Igyekszünk megrendelőink mind kisebb, mind nagyobb igényeit kielégíteni azzal, hogy amennyiben saját erőből nem megoldható az elvárt projekt, úgy megtaláljuk rá a megfelelő partnert. Ezen kapcsolattartási forma kialakításával könnyebb mind a saját vevőkör bővítése, mind beszállító partnerek megőrzése is. A hosszú távú eredményes együttműködés reményében legfontosabb irányelvünk, hogy partnereink kivétel nélkül elégedetten távozzanak.
Stúdiónk technikai felszereltsége megfelel a jelen piac elvárásainak és a tervezett bővítésekkel mind több projektet tudunk a jövőben magunkénak tekinteni.

Legyen Ön is a partnerünk!

Bővebben...

presskomm 001Csapatunk tagjai, olyan szakképzett grafikus és DTP-s munkatársak, akik sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek mind az előkészítési munkálatok, mind pedig a nyomdaipari kivitelezések tekintetében. Alkalmazottaink segítenek Önnek, hogy elképzeléseit, álmait a leghatékonyabb módon valósítsák meg. Ha netán tanácstalan a grafikai terveket illetően, kérje nyugodtan csapatunk segítségét!

Célunk, hogy partnereink bizalmát élvezhessük, hiszen Önnel együtt gondolkodva tudjuk a leghatékonyabban elkészíteni grafikai terveinket, mert ki ismerhetné jobban az Ön cége céljait és elképzeléseit, mint Ön. Sok éves működésünk során bebizonyosodott, hogy a sikeres grafikai tervezés kulcs nem más, mint az Ön és csapatunk közötti kapcsolat harmonikussága és őszintesége.

Bővebben...

presskomm 006OFSZET NYOMÁS: Nagy példányszámú munkáknál a legelterjedtebb ofszet nyomási technológiát (íves vagy rotációs) célszerű alkalmazni. A színes újságok, prospektusok, címkék, csomagolóanyagok, dobozok, plakátok , reprezentációs kiadványok is készülhetnek ofszetnyomtatással szinte bármilyen papír alapú nyomathordozóra. Akár 32 A/4 oldalnyomása egyszerre. A legnagyobb méret: A0 méret (841 x 1189mm)

DIGITÁLIS NYOMTATÁS: Kis példányszámú munkák esetében (névjegyek, meghívók, szórólapok stb.) Változó adatok nyomtatása, egyedi dokumentumok költséghatékony előállítása. Pl: direct mail kampány megszemélyesítése, értesítők, többnyelvű anyagok, számlalevelek számozása és nevesítése.

Bővebben...

jumpi rightAzt szeretnéd, hogy “társad” is egyedi legyen akár csak te? Arra vágysz, hogy különlegessé tehesd motorodat, autódat? Akkor jó helyen jársz, hiszen cégünk mindezt lehetővé teszi számodra!
A magyarországi autógrafikai piacon hiány van olyan csapatokból, akik igényesen képesek kivitelezni azt, amelyre az autósok, motorosok, cégek és a motorsportot űzőknek szüksége van. Cégünk egy fiatal dekor csapattal összefogva kívánja ezt az űrt kitölteni azzal, hogy első osztályú, profi kivitelezésű dekor munkákat készítünk ügyfeleinknek.

Arra vágyunk mi is, akárcsak megrendelőink, hogy a sorozat gyártott szetteken kívül végre nagyobb teret nyerjen az egyedi autógrafika is. Célunk, hogy azok, akik hozzánk fordulnak a saját személyiségükkel ruházhassák fel autóikat, motorjaikat. Garantáljuk, hogy egy teljesen új és hihetetlenül izgalmas külsővel ajándékozzuk meg “társukat”.

Bővebben...
 

Reklámajándék

Magyarország egyik legnagyobb választékáért kattintson a képre!

ajandektargyak

WebShop